←Return To Shop

Checkout.fi palvelusopimus

0,00 

Pankki- ja luottokorttimaksutavat helposti yhdellä sopimuksella verkkokauppaasi.  Ei aloitusmaksua.

Poista

Sopimustiedot *

Valitse palvelupaketti ja täytä kaikki kentät.

tuotetunnus (SKU) chk-sop Osasto:

Kuvaus

Checkout -maksupalvelu sopii niin pienille kuin suurillekin kauppiaille. Palvelun kustannukset ovat vain murto-osan siitä, mitä erilliset sopimukset pankkien ja luottolaitosten kanssa maksaisivat. Maksupalvelussa saat käyttöösi kaikki yleisimmät maksutavat yhdellä sopimuksella helposti ja edullisesti, mutta ennen kaikkea luotettavasti.

Tarvitset vain yhden sopimuksen ja käytössäsi on kattavat maksutavat verkkopalvelussasi. Valitset kumman paketin tahansa, saat maksutavat käyttöösi ilman avausmaksua. Voit myös vaivattomasti vaihtaa myöhemmin palvelupaketin toiseksi Checoutin asiakaspalvelussa ilman erillistä veloitusta.

Checkout ei peri verkkopalveluilta kuukausimaksua sellaisilta kuukausilta, jolloin myyntiä ei kerry kuukausimaksun vertaa.

Tilattuasi palvelun sinulle lähetetään kauppiastunnus ja turva-avain sekä ohjeet, kuinka allekirjoitat sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Palvelu on arvonlisäverosta vapaa palvelu.

Pankkipaketti

* Pankkipaketti (pankkikortit) 25€/kk + 0,35€/maksutapahtuma sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet. Lisäksi pakettiin on mahdollista kytkeä päälle ilman lisäkustannuksia Collectorin, Everydayn, Jouston, mobiilimaksamisen ja Neocard-luottokortin. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.

Laajapaketti

* Laaja paketti (pankki- ja luottokortit) 45€/kk + 0,35€/maksutapahtuma sisältää pankkipaketin lisäksi luottokorttimaksut Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Luottokorttimaksuista peritään transaktiomaksun lisäksi 2% provisio/maksutapahtuma. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.

Starttipaketti

*Starttipaketti sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet, Collectorin, Everydayn, Jouston, mobiilimaksamisen lisäksi luottokorttimaksut Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Pakettiin sisältyy myös myymäläluototus. Kustannukset ovat 0,50€/maksutapahtuma ja 3% provisio/maksutapahtuma. Mikäli verkkokaupan keskimääräinen liikevaihto ylittää 1500 €/kk tulee edullisemmaksi valita laajapaketti.

Varmista hinnat ja katso lisää Checkoutin sivuilta tästä. Kaikki oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

 

checkout

Osta myös Checkout.fi maksupainikkeet

 

Meiltä saat myös kokonaisen verkkokaupan avaimet käteen toimituksella.

KYSY TARJOUS VERKKOKAUPASTA